"Lach, zing, swing en dans, vier wat je vieren kan!"- Vier het leven 


Jubileumtour 2022:
Ik heb mij lief 

Deze tour gaat in het voorjaar van 2022 van start. Het zal een avondvullend programma zijn met de bekende lach en traan. We zullen terugblikken, vooruit kijken en vooral het vrouw-zijn vieren! 

Wij zijn op zoek naar locaties en vrouwen die daaromheen de praktische organisatie op zich willen nemen. Wij regelen de inhoud, techniek en de ticketverkoop. 

Lijkt het jullie leuk om dit te organiseren in jullie gemeente? Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Zie hieronder voor welke andere verschillende opties je ons kunt boeken. 

Events 

Ben je op zoek naar een stukje muziek, cabaret, theater of een combinatie van alledrie voor een event? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen op maat gemaakte ‘uurtjes’, om jouw event een lach of juist een serieuze noot toe te dragen. 

Diensten

Ben je als kerk op zoek naar een groep die een gedeelte van of een hele dienst kan verzorgen? Wij helpen je graag verder.

Naast Op en top vrouw hebben we alle drie ervaring als aanbiddingsleider. Graag komen we in de dienst de aanbidding verzorgen en vullen we dit aan met gepaste theater of gesproken woord. We zijn gewend om met verschillende thema’s te werken en kunnen hier ons repertoire op aanpassen. 

 

Workshops 

Zoek je een leuke workshop met thema’s zoals: songwriting, theater, zang of een combinatie? Dan komen we graag bij je langs. We bieden verschillende workshops aan en deze kunnen we aanpassen zodat ze geschikt zijn voor de gelegenheid, doelgroep en organisatie.

Wil je ons boeken of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op: